Kurumsal Yönetimin İpuçları

Koç Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu’nun açılış konferansı 8 Ekim 2015’te gerçekleştirilecek.

Click here for English

Konferans Programı 2015 indirmek için hemen tıklayın

Kayıtlar kapanmıştır

Heidrick & Struggles’ın stratejik ortaklığı ve Siemens’in sponsorluğu ile hayata geçirilmiş olan Koç Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu’nun açılış konferansı 8 Ekim 2015’te Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’de kurumsal yönetim kültürünü geliştirmek ve bu konuda bütün paydaşlar için bir kaynak oluşturmak amacıyla faaliyet gösteren Koç Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu’nun açılış konferansında Türkiye’nin önde gelen kanaat önderleri ile dünyanın en ünlü aile şirketlerinin temsilcileri, gelişmekte olan pazarlarda kurumsal yönetim uygulamalarını tartışmak üzere bir araya gelecekler.

Sunum ve panel tartışmaların yer alacağı konferansın ana başlıkları:

• Aile şirketlerinde kurumsal yönetim uygulamaları
  • Yönetim kurullarında etkinlik
  • Gelişmekte olan ve gelişmiş olan piyasalardan kurumsal yönetim başarı öyküleri

Konuk konuşmacı olarak konferansta yer alacak isimler:

• Aclan Acar, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı
  • Agah Uğur, Borusan Holding, CEO
  • Andrew Kakabadse, Henley Business School, Yönetim ve Liderlik Profesörü
  • Carolyn Dittmeier, Assicurazioni Generali Group Başkanı
  • Hurşit Zorlu, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Anadolu Grubu ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Başkanı
  • Dr. Klaus Moosmayer, Siemens, Global Chief Compliance Officer
  • Neriman Ülsever, İnsan Kaynakları Bolum Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Sabancı Holding
  • Nursel İlgen, CFA Yatırımcı İlişkileri Direktörü, TAV Havalimanları
  • Tamer Haşimoğlu, Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı, Koç Holding A.Ş.
  • Tayfun Bayazıt, Koç Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu Yönetim Kurulu Üyesi (Yapı Kredi Bankası Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSAİD eski Başkanı)
  • Dr. Yılmaz Arguden, ARGE Consulting Başkanı

İş dünyasının, Türkiye’deki Kurumsal Yönetim kültürünün dönüm noktalarına değinmek için İstanbul’un en görkemli manzarasının eşlik ettiği bu ayrıcalıklı buluşmaya katılımınızı rica ediyoruz.

Kayıt olmak için yasdemir@ku.edu.tr’ye e-mail gönderebilir

PARTNERS