Türkiyede Kurumsal Yönetim Uygulamaları Konferansı gerçekleştirildi

Türkiye’de Kurumsal Yönetim Uygulamaları başlıklı konferans 9 Aralık 2014 tarihinde Koç Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan’ın açılış konuşmasını yaptığı konferansın ilk bölümünde Borsa İstanbul Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz Türkiye’de kurumsal yönetim uygulamalarının yaygınlaştırılmasının önemine değinirken Heidrick and Struggles Avrupa ve Afrika Bölgesi Yönetici Ortağı Olivier Boulard yönetim kadrolarındaki yapılanmaya dikkat çekti.

Konferansın ikinci bölümünde,Tayfun Bayazıt’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele FİBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat ÖZYEĞİN, İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İNCİ, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sani ŞENER, Darüşşafaka Cemiyeti Başkanı M. Talha ÇAMAŞ katıldılar ve kurumsal yönetim konusundaki deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.

Türkiye’de Kurumsal Yönetim Uygulamaları Konferansı

9 Aralık 2014