Andrew Kakabadse, Henley Business School, Yönetim ve Liderlik Profesörü

Koç Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu açılış konferansını 8 Ekim 2015’te İstanbul Boğazının en gözde yerinde, Çırağan Sarayı Kempinski Otel’de büyük bir ilgiyle gerçekleştirdi.

Türkiye’nin dört bir yanından üst düzey yöneticiler, Kurumsal Yönetim alanında bir dünya otoritesi sayılan Andrew Kakabadse’nin uzman tavsiyelerinden yararlanmak ve Dr. Klaus Moosmayer’den (Siemens, Global Chief Compliance Officer) ve Aclan Acar’dan (Doğuş Otomotiv Ceo’su) kurumsallaşmanın uygulama esaslarıyla ilgili kritik ipuçlarını öğrenmek için bir araya geldi. Konferans aynı zamanda iş dünyasının en başarılı Avrupalı ve Türk liderlerin katıldığı iki panel ile etkileyici tartışmalara ev sahipliği yaptı.

Konferans sunumlarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz (İngilizçe).

Andrew Kakabadse, Henley Business School, Yönetim ve Liderlik Profesörü

Dr. Klaus Moosmayer, Global Uyum Başkanı, Siemens Group & Yolsuzlukla Mücadele Özel Görev Grubu, İş ve Endüstri Danışma Komitesi, OECD

Koç Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu hakkındaki en güncel haberlerden ve raporlardan haberdar olmak istiyorsanız, sosyal medya kanallarımızı takip edebilir veya mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Email: cgf@ku.edu.tr.